Ένα περιοδικό ποικίλης ύλης!Μια παρεούλα για τα πάντα και όσους έχουν κατι χρήσιμο να μοιραστούν μαζί μας!

Πατατοσαλάτα.

Υλικά
1 κιλό μικρές πατάτες
1 φλ. τσαγιού μαγιονέζα
4 κ.σ. κρέμα γάλακτος
3 κ.σ. ελαιόλαδο
3 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 κ.σ. μουστάρδα
1 κ.γ. κάππαρη
αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο

Εκτέλεση
Πλένουμε τις πατάτες με τη φλούδα τους και τις βράζουμε για 30-35′ μέχρι να μαλακώσουν. Τις στραγγίζουμε, τις καθαρίζουμε, τις κόβουμε σε κομμάτια και τις βάζουμε σε σαλατιέρα. Ρίχνουμε μέσα το κρεμμύδι και την κάππαρη (στραγγισμένη). Χτυπάμε τη μαγιονέζα με τη μουστάρδα, την κρέμα γάλακτος και το λάδι, μέχρι να ομογενοποιηθούν. Αλατοπιπερώνουμε τις πατάτες και τις περιχύνουμε ενώ είναι ζεστές ακόμα με την κρύα σάλτσα. Ανακατεύουμε απαλά, πασπαλίζουμε με μαϊντανό και σερβίρουμε.