Ένα περιοδικό ποικίλης ύλης!Μια παρεούλα για τα πάντα και όσους έχουν κατι χρήσιμο να μοιραστούν μαζί μας!


Η “καλύτερη” δουλειά στο κόσμο!

Το Υπουργείο Τουρισμού της Αυστραλίας έβγαλε αγγελία για μία δουλειά που υποστηρίζουν πως είναι η καλύτερη στον κόσμο. Ψάχνουν κάποιον για να “φροντίζει” ένα εξωτικο νησί Δεν χρειάζεται να έχετε προϋπηρεσία σε τίποτα, αλλά να έχετε καλή θέληση, να είστε επικοινωνιακοί, και να σας αρέσει το κολύμπι, οι καταδύσεις και η ιστιοπλοΐα.
Ο υποψήφιος που θα επιλεγεί , θα κερδίζει περίπου 75.000 Ευρώ το χρόνο για να ζει στο νησί , να ταΐζει τα ψάρια και τις χελώνες και να “bloggαρει” για την καθημερινότητα του τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα.
Το site που δημιούργησε ο Οργανισμός Τουρισμού της Αυστραλίας ,δέχτηκε πάνω από 200,000 επισκέψεις τα τελευταία εικοσιτετράωρα και αυτό είχε ως συνέπεια να “γονατίσουν” οι server και να παραμείνει για κάποιες ώρες εκτός λειτουργίας. Όπως είπαμε δεν υπάρχουν συγκεκριμένες απαιτήσεις για να πάρει κάποιος την δουλειά , αλλά θα θεωρηθεί ως προσόν η άνετη ομιλία και γραφή στα Αγγλικά.
Το σύμπλεγμα των νησιών έχει ηλιοφάνεια ολόκληρο το χρόνο και η μέση θερμοκρασία είναι 30 βαθμοί.
Ο υποψήφιος που θα επιλεχτεί θα ζει σε μια βίλα με προσωπική πισίνα , 3 υπνοδωμάτια και θα μπορεί να μετακινείται δωρεάν από και προς τα υπόλοιπα νησιά του συμπλέγματος.
Όσοι θεωρείται ότι η παραπάνω δουλεία καλύπτει τις φιλοδοξίες σας , μπορείτε να κάνετε αίτηση μέσο του site www.islandreefjob.com αποστέλωντας ένα video διάρκειας 60΄δευτερολέπτων που να εξηγεί τους λόγους για τους οποίους πιστεύεται πώς αξίζετε την θέση. Οι αιτήσεις ¨κλείνουν¨στίς 22 Φεβρουαρίου 2009. Ο Οργανισμός θα επιλέξει 11 υποψήφιος για να πάνε στο νησί ώστε να γίνει η τελική επιλογή η οποία θα ανακοινωθεί στις 6 Μάιου.
Καλή τύχη !