Ένα περιοδικό ποικίλης ύλης!Μια παρεούλα για τα πάντα και όσους έχουν κατι χρήσιμο να μοιραστούν μαζί μας!


Έλαφρια!

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΘΕΜΑ: ΚΟΥΡΕΜΑ

Γυναικεία συζήτηση:

Γυναίκα1: "Ω Θεέ μου, έκοψες τα μαλλιά σου! Καλέ πώς σου πάνε; Θαύμα!"
Γυναίκα2: "Λες; Εγώ δεν ήμουν της ίδιας άποψης όταν τα είδα στον καθρέφτη. Θέλω να πω δεν τα βρίσκεις υπερβολικά κατσαρά;"
Γυναίκα1: "Φυσικά, όχι! Είναι τέλεια. Κι εγώ θα ήθελα να τα κόψω σε αυτό το στυλ αλλά είμαι πολύ στρογγυλοπρόσωπη και δε θα μου πηγαίνουν. Μάλλον είναι καλύτερα να τ'αφήσω ως έχουν".
Γυναίκα2: "Μιλάς σοβαρά; Εγώ το πρόσωπό σου το βρίσκω αξιολάτρευτο. Και θα μπορούσες χωρίς πρόβλημα να κάνεις μία από αυτές τις νεανικές κομμώσεις που είναι αυτή την εποχή της μόδας. Θα είσαι υπέροχη! Θα'θελα κι εγώ να το κάνω αλλά φοβάμαι ότι θα φαίνεται ο λαιμός μου".
Γυναίκα1: "Μα τι λες χρυσή μου; Εγώ πολύ θα ήθελα να έχω ένα λαιμό σαν τον δικό σου. Και τι δε θα'κανα για να κρύψω τις ωμοπλάτες μου".
Γυναίκα2: "Καλέ τρελάθηκες; Ξέρω κοπέλες που θα έδιναν ό,τι είχαν και δεν είχαν για ν'αποκτήσουν ωμοπλάτες σαν τις δικές σου. Κοίτα τι ωραία που σου πηγαίνουν όλα τα ρούχα; Κοίτα τα δικά μου χέρια πόσο κοντά είναι; Αν είχα κι εγώ λίγο μεγαλύτερες ωμοπλάτες θα μπορούσα να φοράω ό,τι ρούχο γουστάρω".
Γυναίκα1: "Αχ μη λες σαχλαμάρες και με κάνεις και γελάω! Αφού όλοι οι άνδρες πέφτουν στα πόδια σου! Αχ, πέρασε η ώρα κι έχω αργήσει, πρέπει να σ'αφήσω, τσάο!"
Γυναίκα2: "Γεια σου χρυσή μου!"

Ανδρική συζήτηση:

Ανδρας1: "Κουρεύτηκες;"
Ανδρας2: "Ναι"

---------------------------------------------

5 σχόλια:

Σταλαγματιά είπε...

Δεν θα το πω ρατσιστικό γιατί δεν είναι χαχαχαχ
Ναι έχεις δίκιο μόνο που δεν είμαστε όλες ίδιες μην το ξεχνάς !

Καλό μεσημέρι

Memories είπε...

!Αναστασία

Χαχα όχι Αναστασία μου ειναι καθαρα χιουμορ.Αλλωστε εχω συναντήση άντρες στη ζωή μου τόσο κουτσομπόληδες οσο δε φαντάζεσαι!Αρα όντως κανείς δεν είναι ίδιος :P

Ανώνυμος είπε...

trueman πολύ ωραίο! Γέλασα πολύ.. Συνήθως έτσι γίνεται αλλά υπάρχουν και οι εξαιρέσεις πάντα. :)

Tzeni είπε...

εγω δεν ανηκω στις εξαιρεσεις! ετσι ακριβως μου βγαινει! και δεν ειναι κουτσομπολιο! ειναι η καλη θεληση να γλυκανεις τον αλλον ή η κακη θεληση να τον ειρωνευτεις! τοοοοοοοσο απλο!

Memories είπε...

!Tzeni

Χμμ η σκοπιά που θέτεις είναι και αυτή μια σωστή άποψη.Πολλές φορές η απλή ερμηνεία ειναι και η πιο σωστή!